Werkwijze

vd Berg Hellendoorn levert kwaliteit op maat door mee te denken

vd Berg Hellendoorn streeft naar een kwalitatief goed eindproduct waarbij uw wensen altijd centraal staan. Goed overleg tussen u en vd Berg Hellendoorn zorgt ervoor dat uw doel bereikt wordt. Door met u mee te denken en een flexibele houding is het tot in een laat stadium mogelijk aanpassingen te doen op het oorspronkelijke ontwerp.

Van ontwerp tot bouwen

Van ontwerp tot bouwen

Het bouwen of verbouwen van uw woning, vraagt in eerste instantie om een goed advies, waarbij alle facetten per bouwfase worden besproken. vd Berg Hellendoorn gaat met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken en zal binnen uw budget en het bestemmingsplan een ontwerp maken.

Traditioneel en degelijk bouwen

Traditioneel en degelijk bouwen

Door de traditionele manier van bouwen met echt metselwerk, stevige bouwconstructies en degelijke materialen is vd Berg Hellendoorn in staat de beste kwaliteit te leveren.
 

Ervaren vakmensen

Ervaren vakmensen

vd Berg Hellendoorn heeft een vast team, dat betrokken en loyaal is en het werk goed en gemotiveerd uitoefent. Deze vakmensen blijven op de hoogte van de ontwikkelingen door regelmatig een bouwgerichte opleiding of cursus te volgen. Kortom: een ervaren en betrouwbaar team!
 

vd Berg Hellendoorn: een begrip in Hellendoorn en omgeving

Een begrip in Hellendoorn en omgeving

vd Berg Hellendoorn, vanaf 2007 gevestigd aan de Fuutweg 8 te Nijverdal, en voorheen aan de Schapenmarkt in Hellendoorn, is al jarenlang bekend en vertrouwd.

Kwaliteit en service staan bij vd Berg Hellendoorn voorop.

Heeft u wel plannen, maar nog geen ontwerp?

Ook daarvoor kunt u bij vd Berg Hellendoorn terecht. vd Berg Hellendoorn begeleidt u tijdens het voortraject en heeft de juiste contacten om tot een ontwerp naar uw wensen te komen. Ook kan vd Berg Hellendoorn de volledige bouwaanvraag verzorgen en indienen bij de gemeente. Weer een zorg minder voor u.