Werkgebieden

Van den Berg realiseert projecten in:

Wonen
Grote woonprojecten of een particulier woonhuis? VAN DEN BERG is van alle markten thuis. Vanaf het begin denken wij met u mee om voor u een fijn `thuis` te realiseren. Samen met u kijken wij waar u van droomt. Dit vertalen wij naar een passend ontwerp en een betrouwbare offerte. U weet al in een vroeg stadium waar u aan toe bent. 

Werken
Zoekt u een specialist in het integraal ontwerpen en bouwen van duurzame bedrijfspanden? Vanaf het begin denken wij met u mee om tot een optimale werkomgeving te komen. Samen met u inventariseren wij uw ideeën en wensen. Dit vertalen wij naar een passend ontwerp met een betrouwbare prijsindicatie. U weet in een vroeg stadium waar u aan toe bent. In alle gevallen kunnen wij het pand turn-key opleveren. Ook verbouw, renovatie en het beheer en onderhoud van uw bestaande pand realiseren wij voor u!

Service en onderhoud
Zoekt u iemand die u het 'gedoe' uit handen neemt? Die planmatig onderhoud pleegt aan uw pand, zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft? Of die uw lekkage onmiddellijk oplost, of timmerwerk voor u uitvoert?

Neem dan contact  met ons op, want voor onze klanten verzorgen wij ook, indien gewenst, het onderhoud. Dit kan preventief zijn of bij mutaties (wisselen van bewoners), garantiewerk of planmatig. Onze servicemensen zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw problemen op te lossen.

 

De mensen van ´van den Berg´ realiseren het voor u!