Over vd Berg Hellendoorn

Het allround aannemersbedrijf uit Nijverdal voor al uw bouwplannen

vd Berg Hellendoorn is een aannemersbedrijf dat in alle onderdelen van de bouw werkzaam is. Van woning- en fabrieksbouw tot en met de bouw van kantoren, winkels en appartementen. Naast het uitvoeren van diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers is het aannemersbedrijf actief in de eigen projectontwikkeling.

Entree vd Berg Hellendoorn Aannemersbedrijf BV in Nijverdal

Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap

vd Berg Hellendoorn bestaat al meer dan 100 jaar. Oorspronkelijk gestart onder de naam W.A. van den Berg's Aannemersbedrijf BV is vd Berg Hellendoorn in al die jaren uitgegroeid tot een begrip in Hellendoorn en omstreken.

In de begintijd hielden wij ons hoofdzakelijk bezig met timmerwerk, maar wij zijn uitgegroeid tot een allround aannemersbedrijf. De gemiddelde personeelsbezetting bedraagt ongeveer 10 medewerkers. Een groot deel van deze échte vakmensen is al meer dan 15 jaar in dienst. Wij hebben dan ook veel ervaring en vakmanschap in huis.

Nieuwbouw op de plek aan de Schapenmarkt in Hellendoorn waar vd Berg Hellendoorn begon.

Foto rechts: nieuwbouw op de plek waar vd Berg Hellendoorn begon.


Tot september 2007 waren wij gevestigd in hartje Hellendoorn. Deze ligging had zijn charme, maar de conditie van het pand en de bereikbaarheid hielden te wensen over. Daarom zijn wij in 2007 verhuisd naar het in Nijverdal gelegen industrieterrein 't Lochter. Hier hebben wij een up-to-date pand gerealiseerd met kantoorruimte, bedrijfshal en opslag. 

Op het terrein waar het oude pand stond hebben wij in eigen ontwikkeling 5 woningen gebouwd.

Kijk voor dit project en andere gerealiseerde projecten bij 'Projecten'.

Wilt u een betrouwbare aannemer voor uw bouwwerkzaamheden?